Ga naar de inhoud

Gedichtenbundel Dichterbij Dan Dicht

 19,95

Artikelnummer: gedichtenbundel-dichterbij-dan-dicht Categorie:

Dichterbij Dan Dicht, is een bijzondere gedichtenbundel, gemaakt samen met mijn moeder.

Dichterbij kan het haast niet.

Schrijven is voor mij een hele fijne manier om uiting te geven aan gevoelens en emoties. Emoties waarin ik vaak mocht delen. Levensverhalen werden mij op kwetsbare momenten toevertrouwd,  soms zelfs bij de kassa van de supermarkt. Als iemand wordt overmand door verdriet is een luisterend oor het minste wat je bieden kan.

Vaak schrijf ik over wat ik meemaak of meevoel. Dat geeft ruimte en in die ruimte kon er iets ontstaan waarmee anderen weer geholpen zouden kunnen worden. Als een natuurlijke kringloop. Ook met mijn moeder deel ik de gedichten, dat voelt fijn en vertrouwd. Mijn moeder (Marijke) heeft een voorliefde voor natuurfotografie en vertaalt wat haar bezig houdt in beeld. Hoe mooi zou het zijn als deze twee werelden eens samen kwamen?

Vanuit die wens is de bundel: Dichterbij Dan Dicht ontstaan. Daarom op de voorkant van het boek ook de symbolische ooievaar met haar kind. Het werd nog mooier toen kleindochter en nichtje Sophie alles samenvoegde. Zij verzorgde de vormgeving. We hopen met deze gedichten en foto’s als het ware een arm om de schouder te kunnen bieden op momenten waarop troost of herkenning helpend zou zijn.

Afmeting: 21,3 x 17,6 x 2,1 cm

Verzending in Nederland: €3,95 voor één gedichtenbundel, €4,95 voor twee of meer gedichtenbundels. Verzending naar Scherpenzeel GLD is gratis.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gedichtenbundel Dichterbij Dan Dicht” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *